Manifest fundacional. Fòrum Demòcrata

 • LES FUTURES GENERACIONS, LA BASE

  A Fòrum Demòcrata la base són persones joves o aquelles que acaben d’entrar a l’edat adulta i/o vincles amb la política/ associacionisme juvenil. A ambdós grups d’edat els uneix la voluntat d’invertir temps dels millors anys de la seva formació i la seva vida professional per consolidar un espai de debat i intercanvi d’idees, amb vocació d’aportar valor a la política municipal i nacional, tant catalana com europea.
 • EL CAPTACIÓ DE TALENT, EL NOSTRE OBJECTIU

  A Fòrum Demòcrata la convergència entre talent i l’objectiu de la transformació social, serà o no serà. Per les persones amb talent volem ser escola i donar-los moments amb l’objectiu de potenciar-lo i canalitzar-lo, mantenint com a fil conductor de totes les activitats que es realitzin els valors de la llibertat individual, la transparència i la vocació de servei a la societat civil.
 • EL DEBAT DE LES IDEES, L’ACTIVITAT PRINCIPAL

  A Fòrum Demòcrata el debat i la formació estan presents en totes les activitats, sempre associades als nostres fins: 1. Promoure idees i polítiques juvenils dins del nostre espai. 2. Apoderar en la participació política a les futures generacions de tot el territori català. 3. Defensar la independència de Catalunya per millorar el progrés social i econòmic.
 • INDEPENDÈNCIA, CENTRALITAT ECONÒMICA I PROGRÉS SOCIAL, EL NOSTRE ESPAI

  A Fòrum Demòcrata apostem per ser referents entre les noves generacions independentistes, la Generació Estat, dins de l’espai que ocupen les polítiques definides de centre econòmic i socialment progressistes. Defensarem la presència d’idees alineades sota aquests principis i participarem activament per traslladar-les a la política catalana des del món municipal, l’àmbit nacional i europeu.
 • LA UNITAT D’ACCIÓ SENSE RENÚNCIES AL PASSAT, SOM ELS MATEIXOS

  A Fòrum Demòcrata reivindiquem, orgullosos i convençuts, com a referent ideològic i capital polític a Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) i el seu projecte de país, que encara perdura. Per tant, com a valor principal, defensem la unitat però sense renúncies a la pròpia identitat i orígens, aquests últims sostinguts pel que ha representat la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC).
 • CONTRUÏM EL PROJECTE MÉS ENLLÀ DE LES PERSONES

  A Fòrum Demòcrata creiem que la nostra organització es fa des de les persones per a les persones, però perdurarà en el temps perquè es construeix al voltant de les idees. Només així podem garantir a les noves generacions, un espai per decidir ser el que volen ser com a societat i persones ciutadanes lliures i sobiranes en el futur Nou Estat Català.